Peugeot 307: code X8Z

Bouwjaar: 2003

Dag allemaal,

Kreeg vandaag een angetekend schrijven van peugeoot nl. Het gaat over het controleren van de afdichting van de stekkerverbinding van de stuurbekrachtigingspomp en eventuele verbetering daarvan om kortsluiting te voorkomen.
De brief vermeldt dat in extreme gevallen brand zou kunnen ontstaan onder de motorkap.

Nu ga ik binnenkort op vakantie is dat dan erg link ? en wie van jullie kan mij uitleggen wat er nu echt aan de hand is ?

groeten
Tanja

de kroon

Geplaatst door de kroon (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Peter Schouten (0), 18 jaar geleden

Hallo Tanja,
Ik heb laatst ergens op internet een berichtje gelezen dat Peugeot de eigenaren van een bepaalde serie 307's terugroept i.v.m. mogelijke sluiting in het stuurgebeuren. Er waren inmiddels een paar gevallen bekend waar echt problemen waren opgetreden. Dus echt wereldschokkend zal het niet zijn, maar toch serieus genoeg voor Peugeot om een terugroep actie te starten.
Misschien dus toch een prettig idee om voor je vakantie nog even langs de dealer te gaan...

m.vr.gr.
Peter

106ralley (0) PRO, 18 jaar geleden

advies is, als het lukt nog voor de vakantie afspraak maken met de dealer. Maar is niet persee nodig, het betreft inderdaad maar heel weinig auto's waar er iets mis zou zijn. En dan nog zou het wel erg toevallig zijn als er nu opeens iets gebeurt na al die jaren. Het heet niet voor niets preventieve actie

suc6 jan

oldtimer (0) PRO, 18 jaar geleden

De storing doet zich in hoofdzaak voor in de noordelijke landen Scandinavie dus. Als je daar heengaat op vakantie haal dan even een brief bij de dealer(voorgedrukt) dat je auto veilig is anders is het mogelijk dat je niet met de boot mag.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.