Peugeot Partner: Constant stroom achterin ??

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1900 D

aangezien de sleurhut er straks weer achter geknoopt wordt en ik graag een koud pilsje lust maar geen constant stroom op de trekhaak heb de volgende vraag :

Ligt er achterin de Partner toevallig ergens een constant stroomdraad zodat ik die naar de trekhaak kan brengen of moet die kabel "voor" vandaan komen ??

dollie

Geplaatst door dollie (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Partner? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Richard9710 (0), 12 jaar geleden

Ik heb geen idee of er in de Partner een constante 12v achter zit. Maar als die er al zit, hou er rekening mee dat je koelkast waarschijnlijk best een slok energie lust. Als je achter in de auto een dun draadje met constante 12v hebt, kan het zijn dat dat draadje het niet houdt op het moment dat je koelkast stroom gaat trekken. Daarvoor kun je (lijkt mij tenminste) beter een aparte stevige draad trekken die je dicht bij de accu met een zekering beveiligd.

dollie (0), 12 jaar geleden

Richard bedankt voor de reactie
Ik had zelf ook al het idee om het zo te doen maar dat was dan wel optie twee
Stel dat ik een vrij forse kabel achterin over het hoofd zie was het makkelijk geweest .

dollie (0), 8 jaar geleden

Inmiddels ook opgelost !!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Partner of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum