Peugeot Boxer: c.v. en elc ramen zijn uitgevallen

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2,8 hdi

gisteren deed ik de deur nog open en dicht met mn sleutel en vandaag deed ie het niet toen ik in de auto zat en het raam open wou doen deed ook deze het niet .. aaaaarrrgh waz gebeurt???? zekering gecheckt alles ok dus nu sta ik voor een raadsel weet iemand hier iets van of over graag info ... pleeez

alexander001

Geplaatst door alexander001 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Boxer? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

hans4074 (0) PRO, 12 jaar geleden

Kun je de laatste 8 cijfers van het chassisno. eens plaatsen?

harry4203 (430) PRO, 12 jaar geleden

geen draadbreuk tussen deur en a-stijl?

alexander001 (0), 12 jaar geleden

de laatste 8 cijfers van het chassisno zijn 17561659 ....... a stijl is dat die van de zij deur of achterdeur (klingt een beetje onnozel maar ik zou nie weten wat een a stijl is :-(

hans4074 (0) PRO, 12 jaar geleden

De storing niet werken centrale portiervergrendeling en niet werken ruitbediening:
Controleer eerst eens of toevallig zekering F38 (20A) is doorgebrand.
Zo ja, dan kan het zijn dat er kortsluiting zit de draadbundel van de schakelaar in de schuifdeur-rail door contact met de binnenste geleider. Snap je het?

alexander001 (0), 12 jaar geleden

ik zal dit overmorgen controleren en even bekijken ik hoop dat ik het snap zo niet dan meldt ik het wel :-) kan nu in iedergeval ergens naar zoeken.

alexander001 (0), 12 jaar geleden

heb de zekering gecontroleerd en daar is niks mis mee en kan ook geen vizueel draadbreuk waarnemen.. is het mogelijk om de ramen opnieuw te bedraden zo dat deze weer open en dicht gaan?

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Boxer of stel zelf een nieuwe vraag.