Peugeot 205 1.1 accent: Defect dashboarverlichting

Bouwjaar: 1991

Wie kan mij vertellen hoe ik zelf mijn dashboardverlichting kan repareren. Waarschijnlijk moet ik alleen de lampjes vervangen maar ik zie niet hoe ik daar bij moet komen.

MarcV7181

Geplaatst door MarcV7181 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 205? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

oldtimer (0) PRO, 20 jaar geleden

Eerst zal de bovenste kap die over het instrumentenpaneel zit verwijdert moeten worden,zo'n stuk of 6 parkers, dan van onder af de tellerkabel lostrekken en het instrumentenpaneel losmaken en eruit halen.

Frans205 (0), 20 jaar geleden

Zorg dat je aan een 205 vraagbaak komt, daar staat het duidelijk in beschreven!! Het is heel goed zelf te doen. Ik heb toen meteen alle lampjes vervangen, om er zeker van te zijn dat ik niet een week later weer een lampje moest vervangen, bij wijze van spreken

MarcV7181 (0), 20 jaar geleden

Bedankt Oldtimer en bedankt Frans. Ben er vandaag mee bezig geweest. Vorige week het zelfde aan Audi A4 gedaan. Dat ging wel ff eenvoudiger zeg. PFff wat een gedoe. Wilde inderdaad alle lampjes ineens vervangen (15 stuks! Voor een 205...) met het zelfde argument als Frans. Echter alle lampjes doen het behalve de verlichting van de wijzers....

oldtimer (0) PRO, 20 jaar geleden

Dan heb je er toch eentje vergeten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 205 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum