Peugeot 205diesel1.8: total los ? dagwaarde,restwaarde. aangereden.schade

Bouwjaar: 1989

mijn auto met geel kenteken is gister aangereden.hij was goed onderhouden apk 25 februari. 405000km geen lekkages.
nu : links voor velg gedeukt, spatbord en deur 10 cm ingedeukt
en t stuur in de auto staat nu in een andere stand als ik recht uit wil rijden.
dit is vast financieel of economisch total los maar ik wil hem zelf op knappen. wat zou de dagwaarde nog kunnen zijn. en wat zou de restwaarde nog kunnen zijn. en krijg ik dan ook nog wat geld ? wie weet hoe dat werkt ?

andre358

Geplaatst door andre358 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 205? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Michel7779 (0), 20 jaar geleden

In overleg met je verzekeringsmaatschappij komt er een expert langs. Je kunt hem evt naar een schadebedrijf laten komen, maar ook zelf bij je thuis of je werk. Die afspraak maak je meestal rechtstreeks. Poets van te voren het 'wrak' even op en ruim/zuig de binnenkant. Geen praatjes tegen de expert, maar gewoon zeggen dat het zonde. Vraag de expert om advies, opknappen of andere kopen. Als je mazzel hebt vang je 700-800 euro. Als je pech hebt 100.

succes

andre358 (0), 20 jaar geleden

ik heb op advies van de maatschappij de auto bij een garage gezet waar de expert langs zou komen. de auto is uit eindelijk niet eens op de brug geweest de expert liep een rondje om de auto en zei 200 het werd 2 minuten later 350 euro en dat was dat de garage vroeg 75 euro voor zijn werk en daar moest ik het maar mee doen dus. Michel van den hoek was dus aardig op de hoogte. bedankt voor het advies

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 205 of stel zelf een nieuwe vraag.