Peugeot 206 CC 2003: demonteren kunststof paneel tpv achterbank

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1600

Weet iemand hoe het kunststof paneel tussen de achterstoelen gedemonteerd kan worden? zie foto met rode lijn voor het betreffende paneel. De reden is om bij de opening te komen richting de bovenzijde van de brandstoftank. Deze zit gedeeltelijk onder het kunststof paneel. Ik kan er wel bij, maar onvoldoende omdat het kunststof paneel gedeeltelijk boven het gat richting de tank zit. Ik hoor het graag als jullie tips hebben hoe het paneel gedemonteerd kan worden.

willempie1

Geplaatst door willempie1 (0) , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (1460) PRO, 2 jaar geleden

Bij het begin beginnen , bank er uit rugleuning er uit , werkvoorschrift zal er wel zijn via de dealer of kijk eens op you tube misschien staat het daar , met een beetje technisch inzicht moet het lukken.

willempie1 (0), 2 jaar geleden

Beste Kaleido,
De bank en rugleuningen zijn er al uit. Op youtube helaas niets terug te vinden en bij de dealer heb ik een hard hoofd in.. Daar is weinig los te peuteren en heeft deze maand niet eens tijd om een afspraak te maken, vandaar dat ik dus zelf aan de slag ga. Daarom ook op dit forum beland in de hoop hier wat meer informatie te kunnen vinden. In ieder geval bedankt voor je reactie.

kaleido 1 (1460) PRO, 2 jaar geleden

Zitten er achter afdekkapjes geen verborgen schroeven , soms is gepast geweld nodig.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum