Peugeot 207 CC 2007: Dimlicht afstelling

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 5FX, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 110

Beste lezer,
M’n vriendin heeft een Peugeot 207 CC.
Had een ongelukje en de bumper voren en de koplampen beschadigd.
We hebben alle onderdelen besteld en vervangen. Nu blijkt echter dat de dimlichten veel te ver naar links en rechts schijnen.
Ik zie onder de motorkap dicht bij de koplampen, zowel links als rechts, een zilverkleurige stelschroef. Ik heb aan beide schroeven al eens een keertje gedraaid maar merk geen verschil. Durf niet echt veel slagen naar binnen of naar buiten te draaien omdat ik niet weet of deze wel zeker bedoeld zijn om de koplamp/dimlicht op die manier af te stellen.
Iemand hier bekend mee? En zo ja, wat ik precies moet doen om het dimlicht recht vooruit te laten schijnen?
Bij voorbaat dank voor de informatie,
Stephan

Stephan Boltze

Geplaatst door Stephan Boltze , lid sinds 6 maanden geleden

1 Reactie

Hans4040 PRO, 6 maanden geleden

Het beste laat je dat even doen in een garage met een koplamp afstel apparaat, want dat heb je toch nodig om de zaak goed af te stellen.
Zij weten ook waar de stelschroeven zitten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 207 CC of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.