Peugeot 807: Einddemper 807

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.2

Kan iemand mij vertellen of de eindemper voor een 807 benzine hetzelfde is als voor de dieseluitvoering? B.v Bosal levert de 190-905 en -903 voor de dieseluitvoering maar ik krijg geen resultaten voor de benzine uitvoering.

quick

quick

Geplaatst door quick (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 807? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

hobby-monteur (0), 9 jaar geleden

Dat lijkt mij toch heel sterk,als je op een universele onderdelenwebsites zoekt krijg je verschillende fabrieksnummers.

quick (0), 9 jaar geleden

Bedankt voor de reactie. Ik heb natuurlijk alle sites van mr auto/h-base etc incl bosal geraadpleegd maar geen einddempernr voor benzine uitvoering 807 2.2. Dus blijft de vraag wie kan mij helpen.

heemskerk4251 (0), 9 jaar geleden

Voor mijn vorige 406 2.2 (3FZ motor) was alleen bij peugeot uitlaatonderdelen te krijgen. De pijpen zijn veel dikker, en kennelijk vindt de aftermarket club het niet de moeite waard voor deze motoren uitlaten te maken. Dus naar de dealer.

Brum1467 (0), 9 jaar geleden

Katalysator en middendemper zijn er wel in imitatie. Deze kan de fabrikant relatief eenvoudig uit standaardcomponenten samenstellen. De einddemper heeft een meer specifieke vorm en is kennelijk inderdaad niet interessant genoeg voor de aftermarket partijen om te produceren. Waarschijnlijk te weinig volume om tegen een aantrekkelijke prijs een demper te kunnen aanbieden.

Enige opties die dan overblijven zijn de dealer of de sloop.

heemskerk4251 (0), 9 jaar geleden

Zelfs in Frankrijk (peugeot land bij uitstek) was voor mijn 406 geen middendemper te krijgen. De pijp was beduidend groter in omvang dan de 1.8 en 2 liter modellen.

quick (0), 9 jaar geleden

Ben bij peugeotdealer geweest. Onderdeelnummers van diesel en benzine demper zijn verschillend. Benzine einddemper dus alleen bij dealer te bestellen.

Bedankt voor de reacties. Topic kan/mag gesloten worden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 807 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum