Peugeot Partner: el storing

Bouwjaar: 2000

hallo heb een partner van 2000 met digitale klokken het is ongeveer 2 dagen goed en dan vliegt alles in 1 keer uit de toerenteller aanjager binnenverlichting richtingaanwijzers temp en diesel meter als ik dan de plus pool er even af haal is alles weer normaal maar na enkele dagen gebeurt het weer

Geplaatst door

weidenaar (0)

al 19 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Ik zou de klok vervangen, dit is al een meer besproken onderwerp op deze site, je kunt ook eens even terug kijken wat er allemaal al over gezegd is. Pas op bij het vervangen van de klok, als je een gebruikte pakt dat de klok minder kilometers heeft gelopen als jouw auto !

Enting 0
badge

19 jaar

Als de klok meer gelopen heeft dan de auto heb je pas echt een probleem want dan springt hij n.l. niet terug maar neemt de BSI de zelfde kilometerstand aan dan de klok !!

T luteijn 0
badge

19 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Partner of stel zelf een nieuwe vraag.