Peugeot 407: Elektr. panoramadak werkt niet meer

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2,0 HiDF

Ik heb de nylon geleiders vervangen van de panoramadak lamellen. Daarvoor moest de gehele dakbekleding worden uitgebouwd.
Dat is gelukt en het werkte ook. Maar door een ongelukkige sluiting in een van de draden aan de stappen schakelaar (draaiknop aan het dak)
ging de zekering van 10A (nr. F6) eruit. Na vervanging van de zekering heeft de motorbediening van het panoramadak maar heel even gewerkt (ca. 2 x open en dicht) en stopte ermee, op 2 cm bleef die open staan. Ik heb met een inbus sleutel aan de motor deze heel kunnen sluiten. Ik kan me niet voorstellen dat de motor of de draaischakelaar stuk is. De knelbeveiliging is ook niet opgetreden. Volgens het instructieboekje de knelbeveilging oplossen helpt niet. Er komt ook geen storing op het display. Wat kan het zijn ? De plaatselijke Peugeot-garage wil de auto een dag hebben en wil het uitzoeken, maar weet niet wat het gaat kosten.

Marius28

Geplaatst door Marius28 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 407? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Marius28 (0), 15 jaar geleden

Het is opgelost. De schakelaar was toch defect. Alles werkt nu weer goed.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 407 of stel zelf een nieuwe vraag.