Peugeot 306: Elektrisch cabriodak weigert

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800

Cabriodak 306 doet helemaal niks wie weet raad. Is het eventueel mogelijk om dak goed met de hand te bedienen.

T.Visser

Geplaatst door T.Visser (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 306? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Nachtwaker (0), 16 jaar geleden

Kijk eens naar je dakcomputer deze vind je in de kofferbak achter je bekleding onder rechter achterlicht was bij mij ook het geval dat deze defect was.

mierlo1 (0), 16 jaar geleden

Timo,

had deze week precies hetzelfde. Het volgende hielp bij mij. In de kofferbak de ontgrendeling losdraaien (via zwarte rubberdop in het midden van de vangbak).
Daarna het dak volledig met de hand openen en weer sluiten. Let op beklemmingen of electrische bedrading die klem zit. Dit si de manier om je dak of het systeem te resetten (de hydraulica "zet zich dan weer zoals het hoort") Daarna kun je proberen of het weer werkt.
Eventuele schema' s voor electronica kun je vinden via de engelse 306 club www.pco.uk en verder via ik meen peugeotlogic.com Echt alles is te vinden via het internet.

Succes en ben benieuwd, mijne doet het in ieder geval weer, nu nog 2 raammmechanismen zien te vinden want die doen het matig.

Nachtwaker (0), 16 jaar geleden

Kijk eens op www.windkracht306.nl die heeft echt een hoop spul liggen

mierlo1 (0), 16 jaar geleden

Die heeft nogal wat inderdaad (vind het wel enigszins aan de prijs), maar ik heb ondertussen de eerste geplaatst en alles werkt weer. Kon de rechter die het ergst aan toe was in UItrecht vinden bij De snelle leeuw voor 100 euri. Leek me geen verkeerde prijs. Was niet al te ingewikkeld om te doen.
Dank voorde tip.

Ben

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 306 of stel zelf een nieuwe vraag.