Peugeot 307: elektrische ramen

Bouwjaar: 2004

Als je het bestuurderraam bediend naar onder , gaat hij automatisch naar beneden door inpuls van 2 a 3 seconde met de knop ingedrukt , naar boven lukt het niet , behalve als je de afstandbediening van de deurvergrendeling gedurende 2 a 3 seconde inhoudt . Het passagierraam is alles in orde. Iemand raad ??? Groetjes marc

marc denuit

Geplaatst door marc denuit (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

marrob (0), 17 jaar geleden

Ik heb ook in het verleden een dergelijk probleem meegemaakt met een 307 van 2003, mijn achterruit ging opeens zomaar open en was alleen met de afstandsbediening nog dicht te krijgen. Ik heb toen de raamdbediening gereset volgens de beschrijving in de handleiding, ik meen dat je alle ramen open moest doen en ze dan één voor één sluiten en daarbij de knoppen een aantal seconden moest vasthouden na het volledig dichtgaan. Daarna nooit meer problemen gehad.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.