Peugeot 206: Elektrische storing diefstalbeveiliging

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4 Quicksilver

hallo,

vorige week heeft een vriendin van me der radio van der vorige auto laten inbouwen in de "nieuwe" peugeot 206 quicksilver. echt de zenders bleven niet in het geheugen staan en de unit zelf bleef niet op zijn plek zitten. ik hiernaar gekeken, blijkt dat de gene die de unit + parrot geplaatst heeft, het een en ander heeft zitten knippen en bij hem de storing "ELEKTRISCHE STORING DIEFSTALBEVEILIGING" inkwam. deze was verholpen maar is nu weer terug. alle draden gecheckt, niets is veranderd van toen de auto wel liep. nu start deze niet meer en de storing gaat niet weg.

Heeft iemand een idee hoe deze storing verholpen kan worden ? alle kabels zijn we zo gemonteerd dat deze weer op de originele positie aangesloten zitten.
originele radio blijft ook de storing geven. wat is hier aan de hand en hoe krijg ik het weg.

ik hoop dat iemand kan helpen.

grtz, Glenn

gewoonglenn

Geplaatst door gewoonglenn (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

harry4203 (530) PRO, 12 jaar geleden

de voeding voor de zgn com 2000 (stuurkolomschak) zit doorgelust in de stekker voor de radio. deze toevallig niet afgeknipt he. dan start ie namelijk ook niet.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum