Peugeot 307: emissie storing

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2

Goeie dag ik hoop dat iemand mij kan helpen ik krijg iedere keer een emissie storing als mijn tank nog een kwart vol is. en mijn motor stopt er mee moet contact eraf en 1 a 2 min wachten en kan weer starten motor lamp blijft branden dit kan een aantal keer achter elkaar gebeuren en stopt als ik tank ik tank bij de shel Vpower diesel of gewoon.
Ik had begrepen van de garage dat er een storing melding was van brand stof druk onder de grens waarde was bij de motor hoge druk zijde het gekke is dat dit alleen gebeurt als mijn tank nog maar een kwart vol net voor het rode vlak.

Als iemand weet wat dit kan zijn zal ik dat graag willen horen al vast bedankt.

Geplaatst door

gerritvrij (0)

al 12 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Als het een Bosch (diesel)injectiesysteem is, dan zit er een lagedrukpomp in de tank. Mogelijk is hier iets mee mis, hetzij met deze pomp zelf, óf het aanzuigdeel. Heb je wél het idee dat de tankmeter correct aangeeft t.o.v. het aantal getankte liters?

hans4074 0
badge

12 jaar

Qua literinhoud tanken klopt het wel, tank dan nog ongeveer tegen de 50 liter aan. En ik had het idee dat met het warme weer (Pinksterweekend), toen we een lange rit in Duitsland hadden gemaakt van ongeveer 500 kmdat ik er geen last van had.
kan de storing niet weg komen uit het hoge druk systeem in de motor ruimte.

gerritvrij 0

12 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.