Peugeot 407 2005: Emissie storing na vervangen accu

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: RFN, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 100

Hallo ik heb wat vreemds opgelopen. Mijn auto stond leeg voor de deur ( heb een lekstroom , ergens in de kofferbak piept er soms wat terwijl hij uit staat)
Hierdoor heb ik altijd een volle accu gereed staan. Accu vervangen en meteen lopen maar ineens met een emissie storing pictogram in het dashbord. Ik krijg dat niet meer weg. Als ik dit tijdens het rijden spontaan zou krijgen zou ik het serieus nemen en niet meer dan noodzakelijk rijden. Nu komt het na vervangen accu. Iemand een idee of een oplossing? Hartstikke bedankt alvast. Ben

Geplaatst door

Ben0301 (105)

al 1 maand lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

uitlaten lezen en kijken wat er uit komt en dan laten wissen

jan T 115
badge vip badge

1 maand

Als er echt niets aan de hand is, zal het lampje na een aantal ritten wel weer uit gaan. Verstandiger is uitlezen en dan eventueel repareren/wissen. Nog verstandiger is de stroomlekkage oplossen. Auto's (electronica) hebben er een hekel aan om onder een te lage spanning te staan.

harry4203 1790
badge vip badge

1 maand

Het lampje is inderdaad nu uitgegaan een dag later, bedankt voor jullie reactie en ik hoop dat het zo blijft

Ben0301 105

1 maand

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 407 of stel zelf een nieuwe vraag.