Peugeot 207 CC 2010: Esp en oliedruk

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Vermogen (kw): 107

Er komt telkens een melding op esp storing en daarna motoroliedruk te laag. Meestal valt de motor dan uit en blijf ik een uur lang proberen tot hij weer wil starten. Soms is het al gelukt om hem opnieuw te starten terwijl hij uitbolt. Motorolie laten uitlopen en nieuwe in gedaan, oliefilter vervangen, luchtfilter is vervangen. Brandstof cleaner gebruikt,.. Nog steeds te lage oliedruk. Overlaatst is er wel een een lek geweest aan de injector, dit is verholpen geweest. Maandag zal ik hem laten uitlezen maar ik sta momenteel opnieuw stil en hij wil nu helemaal niet starten en de accu is bijna leeg door meermaals opnieuw te proberen.

EmmaWrld

Geplaatst door EmmaWrld , lid sinds 3 maanden geleden

1 Reactie

kaleido 1 PRO, 3 maanden geleden

Allemaal noet zo leuk , maar is er al eens naar de oorzaak gezocht waarom er aangegeven wordt lage oliedruk , alles wat gedaan is draagt niets bij , meten , mechanisch of de oliedruk inderdaad te laag is , electronisch, bedrading, sensor controleren , uitlezen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 207 CC of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.