Peugeot 307SW Pack: ESP/ASR buiten werking

Bouwjaar: 2004

Al vanaf de eerste dag (5 Jan 2004) heb ik geregeld problemen met het ESP systeem als ik de auto start. Ik krijg dan de melding te zien "ESP/ASR buiten werking". Hiervoor ben ik verschillende keren terug naar de garage gegaan. Er werd een ticket geopend bij Peugeot in de UK en vorige week werd de gehele sofwate vervangen. Zonder resultaat. Een collega van mij eenzelfde dezelfde auto tegelijker tijd geleverd kreeg blijven deze problemen zich ook voordoen. Zijn er meer mensen die dit probleem kennen en die er ervaring mee hebben ?

hazepau

Geplaatst door hazepau (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

oldtimer (0) PRO, 20 jaar geleden

Het lijkt mij dat uw dealer wat meer druk moet zetten richting Peugeot. Als het niet lukt via Manchester dan maar regelrecht via Utrecht. Esp-asr is een veiligheids item en moet met voorrang behandeld worden.Succes Oldtimer.

T luteijn (0) PRO, 20 jaar geleden

Zo te horen is je dealer op de goede weg,het resultaat van het vervangen van de software zal hij weer doorgeven aan de helpdesk van peugeot in Manchester (UK) onder het geopende ticketnummer.
Er gaat soms wat tijd overeen maar dat is soms onvermijdelijk.
Als het te lang gaat duren kan de dealer ook kontakt opnemen met de Nederlandse Importeur. In ons bedrijf hebben we overigens wel eens zo'n probleem opgelost met het vervangen van de complete ABS/ESP groep. Dit wordt echter niet zonder meer gedaan,er moet duidelijk blijken dat hier iets aan mankeert of alle andere mogelijkheden zijn al uitgesloten !

hazepau (0), 20 jaar geleden

Helaas tot nu toe nog geen update over dit probleem. Krijg de melding weliswaar niet meer zo vaak maar toch gemiddeld 1 keer per week. Het is nu weer afwachten waar Peugeot mee terug komt.

oldtimer (0) PRO, 20 jaar geleden

Ik heb er ook een paar met dit probleem en van één stond de bandenmaat verkeerd geprogrameerd.Volgens mij hebben ze weer een nieuw systeem(evolutie)wat ook nog niet in de diag zit.

hazepau (0), 20 jaar geleden

Bedankt Oldtimer, zal dit in gedachten houden als de garage contact met me opneemt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum