Peugeot Partner 2002: foutcodes na opnieuw opstarten

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: NFU, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 80

Hallo ik heb een onhandig probleem met mijn auto. Alles functioneert naar behoren, rijd goed, geen motor management lampje of wat dan ook, en start gewoon goed. Maar zodra je de auto uitzet en dan meteen weer probeert te starten, wil dit niet. De motor draait dan rond maar slaat niet aan. Nadat je ongeveer een minuut hebt gewacht start de auto wel weer. Nu brand het motor management lampje wel en geeft de auto na het uitlezen de volgende codes: P0141, P0261, P0264, P0267, P0270 en P0444.

Heb even opgezocht waarvoor deze zijn:
P0141 verwarmingselement lambdasensor
P0261, P0264, P0267, P0270 bij alle cilinders injector A circuit low
P0444 EVAP system purge control valve A circuit open

Na het uitlezen heb ik de codes verwijderd en is het lampje weer uit. Deze blijft uit, zolang je de auto niet opnieuw start nadat deze is uitgeschakeld. Bij koude motor komt dit probleem niet voor, maar hoe hoger de temperatuur van de motor, hoe langer het duurt voordat de auto weer opnieuw start.

Heeft iemand een idee wat dit probleem kan veroorzaken?
Alvast bedankt voor het meedenken.

Jopunen

Geplaatst door Jopunen (0) , lid sinds 10 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Partner? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Partner of stel zelf een nieuwe vraag.