Peugeot Partner 2016: vermogen valt af en toe uit

Bouwjaar: 2016, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld

hallo mannen
heb peugeot partner staan die code P0183 geeft . temp brandstofsensor en bij deze partner valt af en toe met regelmaat en meer bij warme motor het vermogen weg en haalt net de 2800 toeren . houd je het gas ff vast schiet Hij weer door en doet Hij het 2 straten goed en heb je weer hetzelfde . turbo is uitgelezen ,raildruk en alles is gereset nadat er nieuwe adbleuverstuiver en Dpf tank met pomp opgekomen is maar aut heeft nog hetzelde probleem !!! zou de oorzaak dus kunnen liggen aan de br temp sensor die vermoedelijk in het brandstofhuis zit ???? hoor het graag en anders ga ik dit huis bestellen maar er is al veel aan uit gegeven. wie heeft raad voor Me ??? gr

bywillys autoservice

Geplaatst door bywillys autoservice (0) , lid sinds 4 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Partner? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1645) PRO, 10 maanden geleden

Deze sensor is toch uit te lezen wat de waarde is, zo kun je meer met zekerheid zeggen .

bywillys autoservice (0), 9 maanden geleden

hallo sorry voor late reactie !!
Ik had de dag erop LMM vervangen en dacht het probleem is opgelost want de auto heeft het een paar flinke ritten volgehouden zonder storingen en inhouden.
dag later kwam klant terug met het zelfde probleem .
is toch heel raar ????? blijf alleen nog zitten met de code P0183 Voltage te hoog van brandstof temp sensor. ik weet geen waarde van deze sensor ?? iemand suggestie |?? het is wel trouwens LMM van Hella en niet van Hitachi wie eruit komt . hoor het graag gr

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Partner of stel zelf een nieuwe vraag.