Peugeot 206: Foutcodes , wat te vervangen of?

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: NFU, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 80

Heb na het uitlezen de volgende p codes.
Wat moet ik vervangen/schoonmaken.
P0123
P0223
P0228
P0221
(Zie foto)

gerard gs-1

Geplaatst door gerard gs-1 (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

gerard gs-1 (0), 5 jaar geleden

Zie afbeelding

benjaminbrammer (0), 5 jaar geleden

hmm ik ben geen pro, maar dit lijkt duidelijk een gasklepsensor die of aan vervanging toe is of verkeerd is afgesteld. Zou zich waarschijnlijk op de brandstofpomp bevinden.

hans4074 (0) PRO, 5 jaar geleden

Check eerst eens het luchtfilter of deze nat/vochtig is. Door een slechte afdichting van het luchtfilterhuis kan het voor komen dat er water onder in het luchtfilterhuis komt en dat dit mee gezogen wordt. Hier kan het gasklephuis met de elektronica niet tegen. Een ander probleem kan de stekker op het gasklephuis zijn. Die kan door trillingen een slechte verbinding geven. Controleren en extra vastzetten met een bindstripje. Helpt dit allemaal niet, dan meten is weten.

Hans4040 (310) PRO, 5 jaar geleden

[quote=benjaminbrammer]hmm ik ben geen pro, maar dit lijkt duidelijk een gasklepsensor die of aan vervanging toe is of verkeerd is afgesteld. Zou zich waarschijnlijk op de brandstofpomp bevinden.[/quote]

Een gasklepsensor bevind zich op de gasklep...niet op de brandstofpomp...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.