Peugeot 306: G3 werkt niet meer

Bouwjaar: 2001

hallo ik heb een peugeot 306 van 2001 op G3. nou loopt deze niet meer op gas. als ik de auto op gas zet gaat het gasmetertje in de auto piepen en geeft dus leeg aan maar dat is ie niet wel hoor ik iets klikken bij de gastank dit deed ie eerder ook bij de verdamper maar nu niet meer. ook zijn de injectoren nagekeken deze zijn niet lek. wie kan mij nog helpen.

hennie4460

Geplaatst door hennie4460 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 306? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Erwin2907 (0), 18 jaar geleden

Zou het niet de signalering van het tank niveau zijn die leeg aangeeft? Dat werkt geloof ik met een vlotter in de tank. En zo niet, dan lijkt het me in een stekkerverbinding/ bedrading of als laatste de gascomputer te zitten.

flow (0), 18 jaar geleden

hoi ik heb vandaag mijn motorblok schoon gespoten,en je raadt het al,gas probleem dat zelfde geklik wat u had,ik heb toen alles schoon gespoten dus alle aansluitingen los gemaakt onder de motor kap en met lucht schoon gespoten en met wd40 eroverheen, klikken was weg.

oldtimer (0) PRO, 18 jaar geleden

Alan ik had jou toch als een verstandige jongen ingeschat.
Motor schoonspuiten met water. Bah.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 306 of stel zelf een nieuwe vraag.