Peugeot 607: gloeibougies vervangen

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 100

Beste, ik ontdekte dat er 2gloeibougies defect zijn en ga die dus vervangen. Echter vind ik nergens in de handel duidelijke info omtrent het bekomen van een duidelijke bestel- info. Het gaat om de 2HDI 136 restyling daterende van april 2006. Motorkode is DW10BTED4. Steeds vind ik 2mogelijke lengten van de kaars nl.108mm ofwel 118mm zonder duideliikheid. Weet iemand wat de juiste lengte moet zijn?
Met veel dank!
Werner

peugeotfan

Geplaatst door peugeotfan (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 607? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 6 jaar geleden

Is er onzekerheid > 1 gloeibougie demonteren en lengte meten...

Grt. Paul

peugeotfan (0), 6 jaar geleden

Bedankt hoor,Paul. Daar vreesde ik al voor. Maar dan moet ik nog bestellen en dan kan ik misschien enkele dagen niet rijden....Weet gij soms of er veel moet ge-demonteerd worden? Lucht-inlaat en dgl meer of valt dat wel mee?. Die kaarsenzittenin elkgeval nogal diep achter het motorblok,zo merk ik.
Werner

P. Kelder (0) PRO, 6 jaar geleden

Demonteren wat in de weg zit (op eigen inzicht) 1 gloeibougie demonteren, lengte meten, terug monteren en de juiste lengte bestellen.
Ondertussen kun je gewoon nog rijden.

Grt. Paul

peugeotfan (0), 6 jaar geleden

O.K.bedankt voor je directe aanpak. Ik zoek het waarschijnlijk wat te ver. Zal inderdaad morgenvroeg zien wat er in de weg zit en demonteren maar..... Zodoende kan ik lengte opmeten en met kennis van zaken online bestellen. Dat laatste loont de moeite voor wat kostprijs betreft. (50% goedkoper)
Bedankt hé
Werner

peugeotfan (0), 6 jaar geleden

Was een immense job. Zodanig dat ik maar één van beide defecte kaarsen heb kunnen vervangen. Niet te begrijpen hoe ze dat professioneel zouden doen...

P. Kelder (0) PRO, 6 jaar geleden

[quote=peugeotfan]Was een immense job. Zodanig dat ik maar één van beide defecte kaarsen heb kunnen vervangen. Niet te begrijpen hoe ze dat professioneel zouden doen...[/quote]

Ben blij dat je daar nu zelf bent achter gekomen. Nu begrijp je natuurlijk ook hoe bepaalde garagetarieven zijn ontstaan.

Grt. Paul

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 607 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum