Peugeot 206: Hdi

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1400

Geachte lezer.
Heb een 1.4 HDI met een groene I aangeschaft. Kan iemand mij uitleggen waar de groene I voor staat?
Helaas hadden de autohandelaar geen documentatie of boek bij de auto zodat ik niks op kan zoeken. Bij voorbaat dank. Distributieriem vervangen na 2400000 km (dat heeft hij mij nog wel kunnen vertellen.) Als iemand nog een boek heeft.
Bij voorbaat dank.

CK1

Geplaatst door CK1 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

CK1 (0), 15 jaar geleden

Geachte lezer(es)

Bij mijn dochter peugeot Hdi 206 wil ik centrale vergrendeling inbouwen. Weet iemand waar ik de kabels van de knipperlichten aan moet sluiten. Kastje van de vergrendeling komen twee kabels met diode vandaan die ik ergens moet aansluiten. Zekeringskastje zit ook geen beschrijving binnenzijde deksel waar de zekeringen voor zijn. Bedankt voor uw reactie.
groetjes Ck1

306 cabrio (0) PRO, 15 jaar geleden

[quote=CK1]Distributieriem vervangen na 2400000 km (dat heeft hij mij nog wel kunnen vertellen.)[/quote]
hou de distributieriem maar op 240.000 km, niet 2.400.000................

Richard9710 (0), 15 jaar geleden

Voor het boekje bij de auto kun je hier een gratis account aanmaken. http://public.servicebox.peugeot.com/

Vervolgens kun je daar online het betreffende boekje bekijken (onder de tab "gratis diensten" -> instructieboekjes

CK1 (0), 15 jaar geleden

Nogmaals bedankt voor je goede info, maar ik heb een probleem met PDF bestanden. Het beeld waar het echt omgaat rechts kom niet op het scherm. Heb wel de index e.d. Programma voor pdf geinstalleerd en kan dus wel pdf openen momenteel maar schijnbaar niet rechtstreeks een web locatie converteren. de tip van rechter muisknop kom ik ook niet verder mee.


TECHNISCHE GEGEVENS

Root
MOTOREN

BRANDSTOFVERBRUIK

GEWICHTEN EN AANHANGERGEWICHTEN

AFMETINGEN

IDENTIFICATIE VAN UW 206

Gebruik de rechter muisknop op het PDF bestand om toegang te krijgen tot het menu om in of uit te zoomen of af te drukken.
Bedankt voor jouw tip maar helaas kom ik niet gratis tot info waar ik naar zocht. Nl de zekeringkast 206 overzicht. Knipperlicht stekker van clingoteur of in stuurkolom is verwerkt.
Een kabel bij knipperlichtenklemmen links en rechts vervolgens met de uitgangen van de Centrale vergrendeling comp.kastje knipl. aansturing aansluiten. Gaat het hopelijke voor en achter knipper met ontgrendelen en vergrendelen.
[quote=Richard9710]Voor het boekje bij de auto kun je hier een gratis account aanmaken. http://public.servicebox.peugeot.com/

Vervolgens kun je daar online het betreffende boekje bekijken (onder de tab "gratis diensten" -> instructieboekjes[/quote]

CK1 (0), 15 jaar geleden

Het is gelukt. CV werkt prima en ook de knipperlichten maar nu nog uitvinden hoe ik het instructieboekje van peugeot in het geheel op het scherm zichtbaar word(incl rechts pdf bestand)

Richard9710 (0), 15 jaar geleden

Je kunt de pdf ook opslaan (diskette icoontje) en vervolgens gewoon met acrobat reader openen. Dan heb je het volledige scherm tot je beschikking en bovendien kun je in en uit zoomen.

Heb even een print screen gemaakt van de zekeringen in het dashboard bij een 206:

[url=http://www.postimage.org/image.php?v=gx2...][img]http://www.postimage.org/gx2VH4Ei.jpg[/img][/url]

[url=http://www.postimage.org/image.php?v=gx2...][img]http://www.postimage.org/gx2VHeCS.jpg[/img][/url]

CK1 (0), 15 jaar geleden

Bedankt voor jouw informatie omtrent de zekering. Kan ik een goede keuze maken voor de aansluiting CV inbouw. Nr 16 blijkt de orgineel te zijn. Thanks
Heb een crach gehad met pc en maar vandaag is het mij ook gelukt om de site openen na nogmaals de installatie te doorlopen.
Met vriendelijke groet Ck1

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.