Peugeot 306: HDI Break rammel in bestuurdersportier

Bouwjaar: 2000

Sinds een paar dagen hoor ik in mijn het linkervoorportier als ik over een klinkerweg rijd een rammeltje. Volgens mij niets zorgelijks maar wel vervelend. De wagen is voorzien van centrale deurvergrendeling en elektrische ramen en spiegels. Iemand een idee wat dit zou kunnen zijn? Hoe kan ik de portierbekleding verwijderen?

henkenrianne

Geplaatst door henkenrianne (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 306? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

oldtimer (0) PRO, 18 jaar geleden

Geluidjes valt meestal niet mee over de computer,Henk. Maar als je nou voorzichtig het rooster van de speaker er uit wipt en dan de speaker dan kun je even beter in de deur luisteren of het daar uit komt,een tipje vet op de portierschakelaar in de voorste stijl doet soms ook wonderen en de slotvanger een beetje vasaline. Je weet maar nooit.

106ralley (0) PRO, 18 jaar geleden

Wat ik af en toe wel eens meemaak, is dat het een kwestie is van alle moertjes aandraaien. Of er ligt iets los onderin. Anders word het gewoon rijden zonder portierplaat en dan luisteren. suc6

Groeten Jan

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 306 of stel zelf een nieuwe vraag.