Peugeot 306: hoe koplampen afstellen

Bouwjaar: 1999

laatst was het lampje defect van de bestuurderszijde en die heb ik vervangen, maar wat ik ook doe, de nieuwe lamp staat te vel zodat de tegenliggers geblindeerd worden. Ik heb even gekeken wat de reden is ,en zie dat het grijze kunstof plaatje ( geen idee hoe dat ding heet) wat normaal voor de lamp hoort te staan, nu te ver naar rechts staat. Hoe krijg ik dat plaatje weer op z'n plek ?

de lamp heb ik meerdere keren eruit gehaald en weer opnieuw geplaatst om er zeker van te zijn dat ik de lamp niet scheef plaats maar ik weet zeker dat ik het goed doe (zelfs afgekeken van de andere kant) Vaaaag !

sjaak14

Geplaatst door sjaak14 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 306? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

sjaak14 (0), 13 jaar geleden

voor iedereen die ooit met hetzelfde probleem te maken krijgt: gebruik merk lampen ! de h7 lamp van de action die je samen met een aantal zekeringen in een bakje kunt kopen voor € 1-, zijn krom ( niet met het blote oog waarneembaar) ! :))

Erwin2907 (0), 13 jaar geleden

Tja, wat verwacht je dan voor een euro??

Treb (0), 13 jaar geleden

Wat verwacht je als je een lampje koopt?

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 306 of stel zelf een nieuwe vraag.