Peugeot 306: inbouwen navigatie radio

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

hoi

ik wil een radio navigatie inbouwen te weten de vdodayton ms4200rs nou heb ik in de beschrijving gelezen dat ik een snelheidspuls moet aansluiten aan mijn iso stekker kan iemand mij vertellen waar ik de snelheidspuls vandaan moet halen

met vriendelijke groet alex

atermaten

Geplaatst door atermaten (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 306? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

eddyarc (100), 14 jaar geleden

achter klokunit gele stekker pin 2 grijs draad met nummer 465 ofwel een blauwe stekker pin 3 bruine draad met nummer 465 of 1360 ofwel in het slechtse geval een sensor bij plaatsen.

Mart76 (0), 14 jaar geleden

SNelheidspulse is neit strikt noodzakelijk. En komt in ieder geval neit voor op je ISO stekker.. Dus je moet idd achter de klokunit zijn..
Op zich twerkt het prima zonder snelheidspulse. ROute bepaling en positiebepalign gaat via de satelieten.
Echter.. met een snelheidspulse weet de VDO of je voor of achteruit rijdt. Daarnaast kan hij langer zonder singnaal door navigeren. Bijvoorbeeld in een tunnel, kan hij op basis van kompas, snelheidssignaal en kaartinfo, alsnog door navigeren. ZOnder snelheidspulse lukt dit niet, maar of dit nou echt erg is??
Ik heb de Ms4200 in een 406 gehad voor meerdere jaren en nooit de snelheidspulse aangesloten. Werkte prima.

atermaten (0), 14 jaar geleden

beste heren

dank voor jullie reactie maar ik heb de snelheidspuls gevonden naast de accu zit de computer van de motor daar zit een 35 polige stekker als je die open maakt (eerst accu loskoppelen) zit op pin 8 een groene draad dat is je puls die je nodig hebt voor de iso stekker van je radio tevens moet je een draad trekken van je achteruitrijlicht naar je iso stekker heb het gister gedaan en werkt perfect

gr alex

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 306 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum