Peugeot Boxer: inhouden

Bouwjaar: 1998

Hoi, mijn 2,5 td boxer houd in, brandstof filter is vervangen er is gekeken of de distributie riem goed was afgesteld en dit was ok. Nu wil de dealer de brandstof pomp gaan opsturen, maar deze kosten zijn zo hoog, en mij lijkt het onwaarschijnlijk. want de motor start gelijk koud of warm, en hij loopt perfect, alleen bij 100 km per uur stopt hij er mee.... wie kan me helpen. groeten jim

Geplaatst door

Divjim (0)

al 18 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Volgens mij is dit een type met een soort van 2 weg kat eronder.Ik heb wel eens meegemaakt dat die dicht ging zitten waardoor hij via de UGR uitlaatgas onder druk het inlaatspruitstuk inperst.

oldtimer 0
badge

18 jaar

Oldtimer: hoe check ik dat? want er komt wel gewoon damp uit de uitlaat!

Divjim 0

18 jaar

Tja,goh,Doe eens net als bij een roetmeting,dus gewoon een paar sec plankgas en luister dan eens bij de uitlaat en komt de luchtdruk er dan uitbulderen of is het een rustige stroom.Wel bij warme motor natuurlijk.

oldtimer 0
badge

18 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Boxer of stel zelf een nieuwe vraag.