Peugeot Boxer: Startblokkering kan dit alleen via de dealerkast 'ïnleren"

Bouwjaar: 2002

geachte heren ik heb een bedrijf die werkt voor andere bedrijven in de electronica en diagnose stellingen. we hebben een boxer binnen gekregen waar we gelijk wel aan zagen dat hij in de start blokkering staat. Namelijk links in het dashboard zie je een blokkeer teken. tijdens starten zie of ruik je ook geen rook of een vorm van brandstof.
De auto heeft lange tijd stil gestaan en heeft voor een jaar terug bij een ander bedrijf gestaan. via een handelaar hier gekomen. De accu was totaal leeg deze verv. de sleutel batt. ook leeg en deze ook verv. beginnen bij de basis zeggen ze wel eens. vervolgens de dealer gebeld en doen vrij ingewikkeld over de sleutel inleren bij z'n boxer. als universeel bedrijf is dit uit den boze, zeiden ze. Is het echt waar dat ik dit met de vijf universele kasten die ik heb niet kan...heb wel een afspraak gemaakt met de dealer maar kan pas eind volgende week.
Ik wil dat grote uit de werkplaats....
ik hoop op jullie steun.

dupl-u-2071-5dd1497d5d4fa+Techniek

Geplaatst door dupl-u-2071-5dd1497d5d4fa+Techniek (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Boxer? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

T luteijn (0) PRO, 18 jaar geleden

Julien, ik zal niet zo flauw doen, je bedoelt waarschijnlijk een Peugeot Boxer restyle(heldere koplampglazen).Anders had je de vraag wel bij de afdeling herders gesteld ! In het instruktie boekje staat een noodprocedure om hem toch aan de gang te krijgen als de startblokkering de zaak blokkeert. Zo kun je de eerste diagnose al stellen, ligt het direkt aan de startblokkering of niet. Of het aanleren van sleutels met jou apparatuur kan weet ik niet. Dat de dealer hier ingewikkeld over doet kan ik wel begrijpen. Is inderdaad niet eenvoudig, dat komt o.a. omdat we hier te maken hebben met een fiat systeem. Heb je trouwens de elektronische sleutelcode ?
Voor het inleren van de afstandbediening is een andere code nodig, die staat niet op de code kaart(als je nog hebt). Die code moet de dealer apart opvragen en heb je meestal niet direkt!

dupl-u-2071-5dd1497d5d4fa+Techniek (0) PRO, 18 jaar geleden

Heren bedankt voor een snelle reaktie. En inderdaad, het is natuurljk wel handig om alle details te vermelden van de Peugeot. helaas zit ik op dit moment niet op de zaak maar vanmiddag gelijk even kijken en doorgeven hier op de site. Zo kan Martin gaus van hierboven ook misschien even meedenken haha.
jongens alvast bedankt

dupl-u-2071-5dd1497d5d4fa+Techniek (0) PRO, 18 jaar geleden

Oke hier de gegevens van de PEUGEOT Boxer
Boxer 330m 2.2 HDI
bj 3 Mei 2002
En ga ook even op zoek naar een instruktie boekje want die is er natuurlijk niet bij
bedankt nogmaals

dupl-u-2071-5dd1497d5d4fa+Techniek (0) PRO, 18 jaar geleden

Auto staat inmiddels een week al bij de dealer en zij hebben de noodcode aangevraagt. deze ingevoerd en de auto loopt. Nu nog even de sleutel laten inleren en klaar.... dus niet, sleutel wil niet ingeleerd worden en er is inmiddels een kastje besteld waar de sleutel op ingeleerd moet worden. Dus hier even een tussenstand van de oplossing. als ik eindelijk de bus weer terug mail ik meer.
T Luteijn. alvast bedankt voor je info

Ik heb de bus weer en het was het probleem van het inleer kastje

groeten

T luteijn (0) PRO, 18 jaar geleden

Oke julien,transponderkastje dus defekt dat kan. Afwachten dus.

dupl-u-2071-5dd1497d5d4fa+Techniek (0) PRO, 18 jaar geleden

Heren dit was het probleem, wat hier boven beschreven staat. Helaas doe je hier niets aan als universeel. kosten van z'n probleem bij de dealer 230 eurie's, nieuw transponder en inleren sleutel opnieuw.
bedankt voor jullie reaktie's

groeten

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Boxer of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum