Peugeot 206: Inhouden van motor net na starten

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine

Ik heb de laatste tijd last van kort inhouden van de auto net na het starten. Het probleem doet zich alleen bij een koude motor voor en is meestal ook na enkele meters weer weg. Het lijkt wel of hij te weinig brandstof of lucht krijgt. Weet iemand hoe ik dit kan verhelpen of wat de oorzaak hiervan is?

frank114

Geplaatst door frank114 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

oldford (0) PRO, 13 jaar geleden

Waarschijnlijk een sensor die niet goed aangeeft - denk aan koelwater temperatuur sensor.
Sensoren koud laten uitlezen en controleren door de dealer. Moet je de auto de avond van te voren brengen.

frank114 (0), 13 jaar geleden

Iemand een idee welke sensor dit precies is en waar die zit. Mijn garage vroeg zich af welke sensor het dan zou betreffen of zit er maar één koelwater tempeartuur sensor? Bij de garage hadden ze het over eentje boven en eentje onder.

hans4074 (0) PRO, 13 jaar geleden

Om dit even met enige zekerheid op te zoeken, is het makkelijk als je even aangeeft om welke motor e.d. het gaat. In je andere vraag staan wel gegevens, maar is het bouwjaar 2004 i.p.v. hier 2005, dus even duidelijk aangeven.

frank114 (0), 13 jaar geleden

Het betreft inderdaad in peugeot 206 uit 2004 met een 1,4 16V motorcode KFU (ET3J4).

hans4074 (0) PRO, 13 jaar geleden

De sensor met de groene kleur is degene van de injectie. Deze zit aan de versnellingsbakzijde in het thermostaathuis tegen de cilinderkop.

frank114 (0), 13 jaar geleden

Thanx, is deze makkelijk te vervangen? En is het logisch dat deze sensor eventueel voor dit inhouden verantwoordelijk kan zijn?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum