Peugeot 205: Inhouden/druk weg??

Bouwjaar: 1989

Ik heb hulp nodig!! Mijn Peugeot 205 houdt sinds kort in (druk valt weg), en slaat hierna af. Het is me nu 2 keer overkomen. Ik rijd bijvoorbeeld op de snelweg 120/130 km/u en dan ineens lijkt de druk weg te vallen en dan gaat de snelheid terug naar 80 km/u en dan na een poosje valt hij vanzelf uit. Dit al na een kwartiertje rijden.

Bij de garage leek het op een carborateur probleem en deze is dan ook schoongemaakt. Op goed geluk weer op weg, maar na een uur op de snelweg gezeten te hebben, gebeurde hetzelfde weer.

Iemand suggesties??

Alvast bedankt!!

nonny

Geplaatst door nonny (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 205? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Bas938 (0), 19 jaar geleden

Ook benzine-auto's hebben brandstoffilters die je af en toe eens moet schoonmaken. Daar al naar gekeken?

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

Is dit al een injectiemotor? dan moet je eens naar de benzinepomp relais kijken (aansluitingen vervuild)

nonny (0), 19 jaar geleden

Er is gekeken naar brandstoffilters en de ontsteking e.d.
De oplossing is er nog steeds niet. Wel is er een nieuwe carborateur ingezet, maar het is nog niet helemaal duidelijk of dat het probleem was. Mochten er dus nog mensen suggesties hebben: graag!

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

als het nog een carburatormotor is dan zou het kunnen dat er een luchtlekje zit in een slang aan de aanzuigkant van de benzinepomp of dat, ondangs hoge buitenluchttemperaturen de caburateur bevriest.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 205 of stel zelf een nieuwe vraag.