Peugeot 0: Installeren cruise control

Bouwjaar: 2007

Ik wil graag een cruise control installeren in mijn 306 HDI (april 2000). Nou vraag ik me af of het mogelijk is om het signaal van de snelheidsmeter (of toerenteller?) hiervoor te gebruiken. Achterop het instrumentenpaneel zitten een blauwe en een gele stekker, maar welk kabeltje het betreffende signaal draagt is mij een raadsel. Misschien is het signaal zelfs wel digitaal? In dat geval moet ik het bij de meter zelf weghalen en dus ook nog het instrumentenpaneel zelf uit elkaar halen.

Heeft er iemand een idee waar ik een bruikbaar signaal kan vinden?

Alvast bedankt,

Richard

Egeltje

Geplaatst door Egeltje (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

harry4203 (515) PRO, 17 jaar geleden

26 plg gele stekker positie 2.

Egeltje (0), 17 jaar geleden

Super, bedankt!! Ik heb alleen niet zitten opletten of er een positienummering op de stekker staat.....is positie 2 de tweede pen van linksboven als je 'in' de stekker kijkt zoals ie in het instrumentenpaneel zit. Dus instrumentenpaneel naar voren halen, stekker eruit, niet verdraaien o.i.d. en dan de tweede van links, bovenste rij?

Richard

harry4203 (515) PRO, 17 jaar geleden

dat weet ik niet uit mijn hoofd, maar er staan nummertjes in de stekker.

Egeltje (0), 17 jaar geleden

Tot 2 tellen lukt me wel. Nogmaals bedankt!

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 0 of stel zelf een nieuwe vraag.