Peugeot 306: is er zoiets als een standaardaansluiting v mistlampen peugeot 3

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

vraagje: wie weet of er (en waar) een standaard stekkertje onder de motorkap zit waaraan je een setje mistlampen kunt aansluiten welke meeschakelt vanaf het dashboard met de achtermistlampen? gaat om een standaardversie 1.4 XR hatchback waar ik net een bumpertje met mistlampgaten voor heb gevonden. wil er nu 2 mistlampen inzetten en vroeg me af of ik een nieuwe draad/schakelaar voor moet trekken/inzetten of dat er al een plugje voor zit...thx

case1545

Geplaatst door case1545 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 306? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

jan T (25) PRO, 13 jaar geleden

er zit geen bedrading voor die moet je zelf trekken en vergeet dan de zekering niet.

groetjes jan.

case1545 (0), 13 jaar geleden

daar was ik al bang voor...

Renaultmonteurtje (0) PRO, 13 jaar geleden

en de schakelaar ook niet vergeten :P

peugeottechnieker (0) PRO, 13 jaar geleden

Kijk eens of je links en rechts voor bij de mistlampgaten een 2 polig (ik dacht blauw ) stekkertje ziet hangen. De eerste 306een hadden wel de complete kabelboom voor deze optie er in zitten als ik me niet vergis. Je moet dan net een extra schakelaar naast de de drie andere in de middenconsole monteren en een ander frontje.

case1545 (0), 12 jaar geleden

dank allen voor het meedenken. oplossing is geworden een relais met de koplampenschakeling mee en aparte bedrading met eigen zekering vanaf de accu (fait maison op zn frans..)

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 306 of stel zelf een nieuwe vraag.