Peugeot 307 CC 2008: kaartleeslampjes werken niet

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 140

Sinds 2 weken een 307cc uit 2008 aangeschaft.... Nu werkt de binnenverlichting prima maar de kaartleeslampjes EN de dashboard verlichting werken niet. Gecontroleerd en zie dat alles op dezelfde 5A zekering zitten dus zou ik verwachten dat alles het moet doen. Iemand een idee?
alvast dank

Pickon

Geplaatst door Pickon (0) , lid sinds 3 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

hans4074 (0) PRO, 3 jaar geleden

Wat is alles op zekering 5A?? En wat bedoel je met dashboard verlichting?

Pickon (0), 3 jaar geleden

Hans4074
Beetje onduidelijk he wat ik daar zeg:). De kaartleeslampjes en de verlichting in het dashboard kastje werken niet. De verlichting voor die aangaat als je de deur open doet werkt wel. Alles zit volgens het handboekje op EEN zekering die 5 ampere is. Dacht dat het zekering F7 was.
Hopelijk kan je hier iets mee :)

hans4074 (0) PRO, 3 jaar geleden

Plaats het chassisnummer eens? Kijk ik morgen even op t schema.

    Hans sorry. Lijk erop dat ik bij een verkeerd topic zaken aan het updaten was. maar het gaat om een Peugeot 307cc uit 2008 met een chassisnummer: VF33BRFJC84850464..
    Hoor graag van je :)
    gr kees - Pickon (0), 3 jaar geleden

harry4203 (420) PRO, 3 jaar geleden

de lampjes van de zonneklep gaan nog wel eens stuk, zitten de stekkers van de kaartleeslampjes wel aangesloten aan het binnenlicht?

    harry
    dank voor je antwoord.... Ga dit zsm nakijken. heb alleen begrepen dat je erg voorzichtig moet zijn met het plastic van de plafonnier....
    gr kees - Pickon (0), 3 jaar geleden

Pickon (0), 3 jaar geleden

Ja we hebben gekeken en de stekkers van de kaartleeslampjes zitten er gewoon in (lampjes niet stuk). Mijn zoon heeft e.e.a. doorgemeten en volgens hem komt er op de schakelaar van de kaartleeslampjes geen stroom te staan. wel op de lamp die aan gaat als de deur opengaat. De stekker op de plafonniere zit goed vast en de draden ook. Waar o waar gaat het dan fout. Dus wat doet het wel en wat niet: Kaartleeslampjes-verlichting zonnekleppen en dashboardkast verlichting....

hans4074 (0) PRO, 3 jaar geleden

Meet je op zekering F7 van 5 amp. in de BSI wel 12volt?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum