Peugeot 306: kabelboom vanaf bestuurdersdeur die in de wagen loopt

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1400 cc

Onlangs kwam een kennis bij mij geen ruiten geen schuifdak , eerst naar de zekeringen gekeken deze was gesprongen nieuwe in sprong dus weer (kortsluiting in kabelboom bestuurdersdeur) deze is werkelijk helemaal versleten , ik nieuwe kabelboom besteld bij peugeot garage maar nu blijkt dat deze een complete stekkerbezetting heeft wat niet zo is bij de oude nu is mijn vraag aan de peugeot electriciens , heb ik wel de juiste kabelboom gekregen of laat ik de andere draden ongemoeid en volg ik gewoon de kleurcodes die aanwezig zijn vanaf de oude kabelboom en sluit gewoon deze aan , kortom bestaan hier soorten kabelbomen in met andere stekkerbezetting ?

bart840

Geplaatst door bart840 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 306? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

306 cabrio (0) PRO, 16 jaar geleden

er wordt maar 1 type draadbundel geleverd (6542VQ is het nummer), gewoon alleen de draden gebruiken die je nodig hebt.

bart840 (0) PRO, 16 jaar geleden

nu heb ik eindelijk tijd gehad voor de kabelboom te monteren gisteren alle kleurcodes gevolgd en draaddiktes, en nu werkt de cv van de bestuurdersdeur niet en als ik de ruit van de passagierskant wil bedienen springt de zekering (kortsluiting) of ik heb een draad verkeerd aan elkaar gesoldeerd ... (ik had nogal weinig tijd ) , de kabelboom in de passagiersdeur is goed ! wie kan mij zeggen welke kleur de draad vd cv vd bestuurdersdeur heeft in de kabelboom ...

wkhoek (0) PRO, 16 jaar geleden

niet de kleur-codatie's volgen!!!!! Draad positie's meten en overzetten op de nieuwe stekker. Kleuren komen NIET overeen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 306 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum