Peugeot 306: Voor subframe voor alle typen 306 gelijk?

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800

Heren, dames?
Is er iemand die mij kan helpen met de volgende vraag?
Ik vermoed, dat het voorsubframe van mijn 306 cabrio 1.8, 1995 enigszins in de versukkeling is geraakt en overweeg om het te vervangen. Kan ik hiervoor een sloopexemplaar van een gewone 1.6 of 1.8 van hetzelfde jaartal voor gebruiken? En maakt het nog wat uit of er wel of geen stuurbekrachtiging op zit? Ik heb in ieder geval gehoord dat een exemplaar van een diesel anders is.

Bij voorbaat dank,

Groet,

Ruud Greeff

Greeff

Geplaatst door Greeff (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 306? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

arie549 (0) PRO, 16 jaar geleden

wat is er mis met de jouwe?

Greeff (0), 16 jaar geleden

Arie,
Er zijn sporen dat deze een behoorlijke opdonder heeft gehad. Ik heb een probleem met de sporing. Het toespoor is volgens mij goed, dat heb ik gecontroleerd. Camber is nog niet gecontroleerd, maar daar kan toch niets aan versteld worden. Het is in ieder geval zo dat de linkerband op een merkwaardige manier slijt. Ik heb problemen gehad met de linkeraandrijfas en ik heb nog steeds het idee dat het niet goed zit, dat voel je aan het stuur. Vandaar dat ik overweeg om maar met een ander subframe te beginnen om een verbogen subframe uit te sluiten.

Vriendelijke groet,

Ruud Greeff

harry4203 (530) PRO, 16 jaar geleden

van een 1.8, en hoger, en een diesel zijn hetzelfde. een 1.6 en lager is anders. ook van het gefacelifte type is gelijk. een automaat is echter wel anders.

Greeff (0), 16 jaar geleden

Harry,

Hartelijk bedankt voor deze informatie. Ik ga er naar op zoek.

Vriendelijke groet,

Ruud Greeff

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 306 of stel zelf een nieuwe vraag.