Peugeot 207 CC 2008: Kabelbreuk achterklep

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 5FW, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 88

De kabelboom die langs de achterklep loopt heeft een breuk in 3 dunne kabeltjes. Omdat ze zwart zijn is het voor mij moeilijk in te schatten welke draad aan welke draad moet worden bevestigd/gerepareerd. Wie heeft tips of wellicht een stroom schema? Achterklep handel werkt niet meer en dak wil niet meer open. Alvast bedankt voor iedere tip!

Citro1961

Geplaatst door Citro1961 , lid sinds 5 maanden geleden

3 Reacties

kaleido 1 PRO, 5 maanden geleden

Staan er geen nummers op , als ze er op staan niet vegen maar goed kijken.

Citro1961, 5 maanden geleden

Ik zal eens kijken, het zit ingetaped om sluiting te voorkomen. Ze leken zwart zonder enige tekst er op.
Bedankt voor je tip!

harry4203 PRO, 5 maanden geleden

als ik je een tip mag geven, vervang die kofferklepkabelboom. als je goed kijkt zul je zien dat er nog veel meer draden zijn beschadigd zijn. repareren is een gebed zonder einde, mede omdat het een scharnierpunt van de bedrading betreft.
iig succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 207 CC of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.