Peugeot 407: Kachel en bediening

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: RFJ, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 103

Ik heb problemen met de kachel. Alles aan de rechterzijde van de auto werkt alles goed. Volgen het bedieningspaneel. Alleen aan de linkerzijde werkt de bediening niet en gebeurd er ook niks. En na het updaten van de boordcomputer werkt de knop van de kachel ook niet meer en zie je niets op het scherm. De garage wil en kan de kachel wel maken maar dat kost wel veel arbeidsloon, omdat het hele dashboard eruit moet.

M.Bos019

Geplaatst door M.Bos019 (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 407? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Rene Roolvink (0) PRO, 7 jaar geleden

Het niet werken van de verwarming/airco aan 1 zijde van het dashbord is een bekend probleem en denk dat uw garage hierin gelijk heeft . Er is vrijwel zeker een bedieningsklep in het kachelhuis afgebroken waardoor deze niet meer functioneert .
Het compleet demonteren van het dashbord en kachelhuis behoort hierbij helaas tot de enige oplossing en zal ook een kostenpost van ongeveer 600 - 800 euro met zich meebrengen indien het nog met een reparatieset te verhelpen is . Anders word het zelfs een compleet nieuw kachelhuis met nog meer kosten .

M.Bos019 (0), 7 jaar geleden

Renee, bedankt voor de oplossing zal een dure klus worden, het is helaas niet anders.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 407 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum