Peugeot 206 1999: Kachel standen doen raar

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: NFZ, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 65

Kachel deed het alleen op stand 4, de kachelweerstand vervangen.

Tijdje erna weer de weerstand kapot. Gelijk maar een nieuwe kachelventilator geplaatst (liep waarschijnlijk te zwaar waardoor weerstand steeds kapot ging) en weer een nieuwe weerstand erin.

Nu is het probleem dat de standen 1,2,3,4 raar doen.
Stand 2 = snelheid 1
Stand 1 = snelheid 2
Stand 4 = snelheid 3
Stand 3 = snelheid 4

Wat zou er aan de hand kunnen zijn, Vind dit iets heel raars. Kachelventilator werkt verder prima en wordt ook goed warm.

NB75

Geplaatst door NB75 , lid sinds 4 maanden geleden

1 Reactie

check

Beste antwoord, geplaatst door kaleido 1 PRO, 1 maand geleden

Verkeerde weerstand, is het origineel of een imitatie ?

    Kaleido, inderdaad het was de verkeerde weerstand. Ze hadden mij eentje besteld voor een 206 zonder airco, terwijl ik duidelijk aangegeven had dat het het voertuig airco heeft. Weerstand was imitatie, maar dat zou niet zoveel moeten uitmaken toch. Nieuwe weerstand (de goede) heeft het probleem opgelost. Bedankt. - NB75, 1 maand geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.