Peugeot 306: Kachel ventilator peugeot

Bouwjaar: 1994

Ik heb net de kachel van een peugeot 306 vervangen. De ventilator werkte in eerste instantie goed maar weigert nu dienst. Spanning op de draad oke en via externe massa is werking oke. Ik heb even gezocht op de site en er wordt gesproken over de mogelijkheid van een kapotte registerweerstand. Wie weet raad - waar vind ik dit geval en hoe meet ik of het probleem daaruit voorkomt.

Alvast met dank

bocamp

Geplaatst door bocamp (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 306? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

weerstand is te demonteren vanaf de buitenkant, demonteer het luchtrooster en de kijk in de luchtinlaat dan zie je hem zitten.
kwartslag draaien en hij komt los en als je hem dan naar je toe trekt kun je de stekker eraf halen en hem vervangen.succes

bocamp (0), 19 jaar geleden

Oldtimer Jansen

Bedankt voor de tip.

herman4532 (65), 19 jaar geleden

Doet de ventilator het ook niet als je hem op zijn hardst zet? Als hij op zijn hardst staat zit er geen voorschakelweerstend tussen. Het kan ook zijn dat de koolborstels van de ventilator motor op zijn. De auto is ook al 10 jaar oud. Vaak wil de motor weer gaan draaien als hij een schok krijgt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 306 of stel zelf een nieuwe vraag.