Peugeot Partner 2004: Kachel werk niet

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 80

Hoe kan ik de kachel radiator doorspoelen , is vermoedelijk verstopt. Auto rijdt op LPG aan en afvoer slang worden beide warm ,auto schakelt ook snel over op LPG,

Cor.

Geplaatst door Cor. (0) , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Partner? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

kaleido 1 (1425) PRO, 4 maanden geleden

Werkt de klep/kraan wel ?
Slangen los nemen en tegenstromig met tuinslang doorspoelen , desnoods iets soda er in laten staan en dan weer uitspoelen

Cor. (0), 4 maanden geleden

Hoi Kaleid0 1 ,bedankt voor je reactie, de slangen heb ik los genomen en de kachelradiator door gespoeld met de tuinslang, dat leek allemaal prima en geeft ook geen verbetering!
Dus ik moet naar de klep of kraan kijken, dat zit alle maal onder het dashboard, ik weet niet of het alleen een klep is of ook een kraan........Als ik de Ventilator knop naar links draai heb ik iets meer warmte ,is inwendige ventilatie .....maar van verloop van tijd beslaan de ramen ,dat is ook geen optie!!
Bedankt voor het meedenken .Groet Cor ...(hoe kom ik bij de klep of kraan ??)

kaleido 1 (1425) PRO, 4 maanden geleden

Zit rechts achter het dashbordkastje dacht ik misschien staat er ook iets op you tube

Cor. (0), 3 maanden geleden

Hoi Kaleido 1 bedankt voor je reactie, na de Kerst ga ik er weer verder mee!!
Zal op Youtube zoeken en dan onder het Dashbord duiken t.z.t hoor je het resultaat.
Fijne dagen allemaal

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Partner of stel zelf een nieuwe vraag.