Peugeot Partner 2006: Zijdeur gaat na bepaalde tijd niet meer open

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: NFU, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 80

Een van mijn zijschuifdeuren gaat niet open, ook niet van binnen. Ik moet hem dan steeds handmatig van binnen van het slot halen. Als ik alle deuren vervolgens weer centraal op slot doe en weer open dan is het wel goed. Maar als hij dan weer een tijdje (bijv. een nacht) op slot is hetzelfde probleem.
Iemand enig idee wat het is en hoe dit op te lossen? Is het anders eventueel uit te lezen?

Zenith

Geplaatst door Zenith (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Partner? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Zenith (0), 4 maanden geleden

Of het al is opgelost? Nee helaas niet. Uitlezen met pp2000 leverde niks op. Heb wel ontdekt dat hij wel op slot gaat, maar niet van het slot af gaat. Maakt niet uit hoeveel tijd hier tussen zit. Moet hem telkens handmatig van binnen van het slot halen.
Hoop dat nog iemand met een tip komt.

    Edit: ik ga nog even de contactpuntjes in de schuifdeur zelf schoonmaken. Kwam het ergens tegen, wellicht dat dit de oplossing is. Ik laat het weldra weten. - Zenith (0), 4 maanden geleden
    Het schoonmaken van de contactpuntjes aan de zijkant van de deur en stijl hheeft helaas niks opgeleverd.
    iemand nog een idee? Of toch maar even het zijpaneel er af halen en kijken binnen in de deur? - Zenith (0), 4 maanden geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Partner of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum