Peugeot 307: kachelmotor

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0HDI

Hallo allemaal,

De kachelmotor stopt er na een tijdje spontaan mee, om daarna weer spontaan te functioneren. Gaat langzaam minder blazen om daarna weer langzaam meer te gaan blazen. Uitgelezen met KTS en geeft alleen een sporadische fout van de temp zender aan. Er zitten 2 temp sensoren in.Auto heeft climatronic. Heeft iemand enig idee, moet ik het in de motor zoeken of in een sensor.(bij losgenomen sensor vertoont de kachelmotor de zelfde syntomen.

Alvast bedankt

Dick Wijngaard

Dick Wijngaard

Geplaatst door Dick Wijngaard (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

peugeottechnieker (0) PRO, 14 jaar geleden

controleer stekker van aanjager/moduul. deze verbrandt wel eens. stekker zit aan de linkse zijde van de middenconsole, kartonnen plaatje bij pedalen weghalen en bij het gaspedaal schuin naar boven kijken en je ziet hem.

Dick Wijngaard (0) PRO, 14 jaar geleden

vandaag geen tijd gehad, ga maandag even kijken. Bedankt zover
Dick

CARS&MOTORS (0) PRO, 14 jaar geleden

hoe is de quatro dick

Dick Wijngaard (0) PRO, 14 jaar geleden

Goed Jerry, stond in noodloop door een defecte stationair schakelaar,(komt hij niet boven de 4000 toeren), en ik heb de remdrukreservoir vervangen.
Het is warm hier.

Groeten Dick

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum