Peugeot 307: kachelmotor werkt niet 307 2005

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.6

Ondergetekende reed een proefritje met een peugeot 307 uit 2005 met een handmatige airco en de kachel schakelaar stond op stand 2. Ik wilde de schakelaar bedienen en op stand 3 zetten. Op dat moment viel de kachelaanjager uit. In het boekje gekeken waar e.v.t. de kachelzekering zich bevind. Het vreemde is dat er geen zekering vermeld staat ! Mijn vraag is, - waar bevind de kachelzekering zich.
- waar kan ik de kachelmotor vinden.
- waar zit de kachelweerstand.
Als ik antwoord op deze vragen hebt kan ik stap voor stap de storing opzoeken.

MIEN VRIENDELIJKE DANK VOOR DE MEDEWERKING.

PAUL TEEUWEN METEREN

Paul Teeuwen

Geplaatst door Paul Teeuwen (0) PRO , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

vitan (0) PRO, 11 jaar geleden

beste ,als je het handschoenkastje wegneemt en een beetje naar boven kijkt ongeveer achter de radio tegen het motorpaneel zal je de kabel zien lopen en waarschijnlijk zal de fiche nl de massa gesmolten zijn nieuwe weerstand plaatsen en de kabel ook is een klein stukje en kan je los verkrijgen

Paul Teeuwen (0) PRO, 11 jaar geleden

Bedankt vitan voor je reactie. Via autotools helpdesk heb ik verschillende tekeningen en schema's ontvangen. Daarna ben ik stapsgewijs aan het controleren en meten gegaan. Lang verhaal kort temaken, de motor was defect. Alle stekkerverbindingen waren 100% in takt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.