Peugeot 205: Kachelventilator

Bouwjaar: 1988

Wie kan mij helpen de kachel ventilator doet het af en toe niet hard maar heel zachtjes als hij volaan staat doet ie in eens dan eerst een klein klapje op de bedienings knop dan deed ie het weer maar nu moet ik al met de draden rotzooien en doet het af en toe even alle draden zijn nog heel zit geen breuk in en als ik gelijk stroom op de tor zet doet ie het wel wat zou het kunnen zijn zit er nog een relai of zo er zit nog een blok onder het dashboard daar gaat een 5 polige stekker in van de tor gaat er een rooie en een gele draad de rooie naar het stuur en de gele naar die 5 polige stekker wie kan mij helpen alvast bedankt groeten b hoek

auto gek

Geplaatst door auto gek (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 205? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

oldtimer (0) PRO, 20 jaar geleden

Aan de 5 polige stekker zit een transistor die de massa vanuit de motor afregelt en die wordt aangestuurd vanuit een potmeter onder de draaiknop, die wil nog wel eens storing geven.Twee parkerschroeven los en je hebt hem in je handen.Succes,Oldtimer.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 205 of stel zelf een nieuwe vraag.