Peugeot 206 1999: Kachelventilator vervangen

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: NFZ, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 65

Beste,

Op welke manier kun je het simpelste een kachelventilator vervangen bij deze auto?

Tijdje geleden de weerstand vervangen, maar helaas weerstand weer kapot gegaan. Ga nu ook gelijk de kachelventilator zelf ook vervangen.

Moet het hele dashboard eruit om dit te doen, of volstaat ook alleen het middenpaneel eruit te halen om deze klus te klaren. Alle advies is welkom!

Alvast bedankt.

NB75

Geplaatst door NB75 (0) , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

kaleido 1 (1610) PRO, 2 jaar geleden

Zit deze niet gewoon achter je dashbordkastje ?
Kijk anders eens op you tube.

NB75 (0), 2 jaar geleden

Hallo Kaleido,

Bedankt voor je antwoord. Helaas kom je via het dashboardkastje enkel (zeer lastig ook) bij de weerstand om deze te vervangen. Dit weet ik omdat ik de weerstand heb vervangen een tijdje geleden. Via Youtube kom ik helaas niet echt verder voor deze auto.

JGC (35), 2 jaar geleden

Zit aan de bestuurderskant achter de stuurpin:
https://youtu.be/kGUaizOKD4A

NB75 (0), 2 jaar geleden

Hallo JGC, had dit filmpje ook al gezien. Dacht dat deze een ander type 206 betrof. Ik ga het proberen op deze manier zoals in filmpje, bedankt.

NB75 (0), 2 jaar geleden

Heb even gekeken, denk inderdaad dat dit filmpje voor een hele andere 206 is. Dashboard bij deze ziet er ook helemaal anders uit en ook heeft deze wat ik hier heb staan 4 standen met schuifje voor de verwarming.

check

Beste antwoord, geplaatst door JGC (35), 2 jaar geleden

Filmpje is voor een 206 met climate control. Handmatige bediening zou niet uit moeten maken voor de plaats van de ventilator, enige verschil is dat een handmatige een stekker minder heeft (wordt ook aangegeven in filmpje).

NB75 (0), 2 jaar geleden

Ok dankje wel JGC. Ga ik een poging doen :)

NB75 (0), 2 jaar geleden

Klopt inderdaad, het is geluk JGC.
Bedankt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum