Peugeot Partner: Kachelventilator werkt niet

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 hdi

Het betreft hier een Partner 2.0 hdi met airco.
De module in de kachelmotor is al vervangen omdat motor bleef doorlopen. Nadat nieuwe module is gemonteert werkt kachelaanjager sturing niet meer . Er staat geen spanning op motor, bij navraag blijkt er een relais in circuit te zitten.Als ik relais handmatig inschakel werkt kachel motor. De relais is inmiddels ook vervangen maar nog geen verandering ,de relais wordt niet ingeschakeld .Als ik één van de kabelboomstekkers bij zekeringkast lostrek schakelt relais in. Wat kan de fout zijn waarom de relais na vervanging van module niet meer aanstuurt ?
Heeft iemand dit meegemaakt of heeft duidelijke schemas hiervan

gardejonge

Geplaatst door gardejonge (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Partner? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jhl (0) PRO, 12 jaar geleden

Ik heb het elektrisch schema niet : maar staat er soms geen tweede relais op?
Wij hebben dit nl. onlangs voorgehad met Corsa, vandaar. Vraag het elektrische schema op.

gardejonge (0) PRO, 11 jaar geleden

Probleem is opgelost . Er bleek een zekering doorgebrand te zijn welke volgens gegevens (boekje en schema) niet tot dit circuit te behoren. Zekering vervangen en alles werkt weer

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Partner of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum