Peugeot 206: kapotte computer

Bouwjaar: 1999

Mijn auto sloeg vorige week af, en was niet meer aan de praat te krijgen. De wegenwacht heeft er na gekeken en kwam tot de conclusie dat er iets met de computer mis was, En dat dit alleen bij de garage gerepareerd kon worden. Mijn auto staat nu bij een peugeot garage en na 2 dagen kwamen zij tot dezelfde conlusie en zeiden dat er een nieuwe computer in moet. Deze was niet voorradig dus moet ik nog een week wachten.
Ik heb nu zelf een oproep geplaats op onderdelen.nl en meteen reactie gehad, dit heb ik doorgegevn aan de garage maar zij houden vol dat er een nieuwe computer in moet omdat een gebruikte geblokkeerd is. Weet iemand of dit klop en zoja of er een manier is om de computer te deblokkeren?

joosnl

Geplaatst door joosnl (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

monteur7981 (0) PRO, 19 jaar geleden

inderdaad je kunt niet zo maar een gebruikte computer monteren.want in de computer heb je sleutelcode ingeprogrameerd,en dat kun je niet weg halen.
ene mogelijkheid is andere computer monteren en telecoderen.succes de beste

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum