Peugeot Partner: kat

Bouwjaar: 2003

is het mogelijk om mijn kat te verwijderen en hier voorin de plaats een tussenpijp te monteren en kan er ook 17 inch onder een partner. bedankt vast

doggie

Geplaatst door doggie (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Partner? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

oldford (0) PRO, 18 jaar geleden

Benzine of diesel?
Kat verwijderen:
Benzine: NEE, word gezien door elektronika en geeft foutcode en brandende lamp op dashboard. Ook kom je niet meer door de APK.
Diesel: Ja.

ivo4682 (0), 18 jaar geleden

Je kunt de kat ook leeg maken

ivo4682 (0), 18 jaar geleden

wcp 178 waar laat je de lamda sonde

ivo4682 (0), 18 jaar geleden

Old ford je hebt helemaal gelijk

T luteijn (0) PRO, 18 jaar geleden

Leuke discussie maar de eigenaar van de partner had volgens mij nog een vraag over de velgen en banden. Als het een bedrijfs auto is van na 1997 (grijs kenteken) moeten de banden aan de voorgeschreven aslasten voldoen. Dit is met 17 inch volgens mij wel een probleem daar er in die maat geen verzwaarde banden te koop zijn.

doggie (0), 18 jaar geleden

zo hee een hoop info en het was niet mijn bedoeling dat jullie lelijk tegen elkaar gaan doen. 1e vraag over de velgen, ik wil 16 of 17 inch onder mijn net aangeschafte partner kopen, omdat het er dan goed uit ziet. Ik vervoer geen vracht dus dat is geen probleem en voor de apk gaan de oude stalen velgen eronder.
Over de kat. Ik heb een suburu gehad (ja een echte) en daar had ik de kat weg laten halen en deze vervangen door een tussenpijp. Dit was duidelijk merkbaar voor wat betreft het vermogen, dus ik dacht in alle wijsheid misschien kan dit ook wel mijn partner. Het is een hdi diesel van 2003. En nu niet lelijk gaan doen maar toch bedankt voor alle antwoorden

T luteijn (0) PRO, 18 jaar geleden

Jan heb je nu een partner op grijs of op geel kenteken ?

doggie (0), 18 jaar geleden

het is een grijs kenteken maar maakt dat uit dan. Voor de velgen/banden weet ik dat wel voor wat betreft de apk. en voor alle mensen die gereageerd hebben op de kat, bedankt, maar ik laat hem maar zitten, chippen is ook een optie. zijn hier misschien ervaringen over. bedankt weer

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Partner of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum