Peugeot J5: Kilometerteller

Bouwjaar: 1990

Kan mij iemand helpen?? mijn kilometerteller (wijzer) springt van links naar rechts tijdens het rijden !! op eender welke snelheid , ik heb reeds de kabel vernieuwd maar de wijzer doet nog steeds het zelfde. Normaal staat de wijzer stabiel op een bepaalde snelheid, maar bij mij niet !! Wie heeft daar een uitleg voor. Hartelijk dank en M.V.G.

jos4711

Geplaatst door jos4711 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot J5? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Roy10498 (0), 18 jaar geleden

Misschien de "voetjes" waar de uiteindes van de kabel in gaan niet helemaal koosjer meer.. Is maar een idee maar zou het verspringen kunnen verklaren.

Suc6 in ieder geval!

jos4711 (0), 18 jaar geleden

Roy V,

Daar heb ik ook aandachtig naar gekeken , maar misschien niet goed genoeg . Het zou idd kunnen dat dat het probleem is , maar de kabel heb ik enkele mm verlengt (stukje opgelast met vlam) maar was geen verschil merkbaar !!!! Maar het moet eigenlijk wel ergens aan de kilometerteller liggen want als we deze ontkoppelen en zo met het voortuig rondrijden , dat draaid de binnenkabel mooi rond , zonder problemen !!! Thx voor de inlichting , want de oorzaak ligt daar ergens ja .
M.V.G.
Vandenberk J.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot J5 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum