Peugeot Partner: kloppen rechtervoorwiel

Bouwjaar: 2003

Hallo, reeds lange tijd zit er een klopgeluid in het rechtervoorwiel.
Probleem is er al langetijd, maar word nu erger. (ongeveer vanaf 20000km)
Is in de waarborgperiode enkele keren voor binnegeweest maar ze konden toen niets vinden. Onlangs hebben ze dan de stabilisatorstangetjes vervangen, zonder echt resultaat evenwel. (heb ik ook niet moeten betalen)
Dit bracht wel enige verbetering, maar er blijft iets kloppen.
Wanneer je met de vuist op het rechterwiel slaat, hoor je iets rommelen. Links is dit niet.
Kan dit veroorzaakt worden door speling op het wiellager.
Auto heeft nu 95.000km.

Dirk2301

Geplaatst door Dirk2301 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Partner? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

THE11313 (0), 18 jaar geleden

hmm geluid in je wiellager wordt meestal ervaren als een zoem toon dat voral in een bocht bij hogere snelheid goed tehoren is.... krik de auto eens op en controleer de wiel lager speling draai het wiel eens rond en hoor of je een schuurend geluid hoort (zet je auto wel in de vrij :P ) (oja de schijven mogen aanlopen dat geeft ook soms geluid maar zekergeen kloppen)een klopgeluid word meest al gehoort bij een kapotte of droge aandrijfas hoop dat je wat aan dit bericht hebt

groetjes dennio

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Partner of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum